Az online kaszinó oldalakon manapság már annyi féle és fajta bónuszlehetőség elérhető, hogy szinte már választani is nehéz közülük. Ez különösen igaz lehet akkor, ha még kezdő vagy és a játékokkal is csak most ismerkedsz. A befizetési bónuszok, befizetés előtti bónuszok, ingyenes pörgetések, cashback és promóciós kód casino különleges ajánlatok csak a leggyakoribb bónuszlehetőségek, amelyek közül választanod kell. Ha segítségre van szükséged a választáshoz, akkor a legjobb helyen jársz.

Olvass tovább és ismerd meg az online kaszinó regisztrációs bónuszok legfontosabb típusait, valamint ezek előnyeit és hátrányait! Ezen előnyök és hátrányok ismeretében könnyebben tudod majd eldönteni, hogy neked személy szerint mely bónuszlehetőségekkel érdemes élned. Ez ügyben akár tapasztaltabb játékostársaid tanácsát is kikérheted, azonban emlékezz arra, hogy nincs két egyforma játékos, ennek megfelelően ugyanazt a nyerő taktikát két különböző ember soha nem fogja tudni ugyanolyan jól alkalmazni. Kezdőként legyél türelmes és óvatos, de már az elejétől törekedj arra, hogy levond a saját észrevételeidet és kialakítsd a saját szabályaidat és nyerő stratégiáidat a játékkal kapcsolatban.

A regisztrációs Bónuszok Típusai

Bár ma már a legtöbb kaszinónál több tucat különféle bónusz ajánlat is elérhető egyszerre, amely nehezebbé teheti a bónuszok megkülönböztetését, a regisztrációs bónuszokat jól elkülönülő kategóriákra lehet osztani. Az első kategóriába a befizetés előtti vagy másnéven befizetés nélküli bónuszok tartoznak. Ezek olyan bónuszok, amelyekhez már közvetlenül a regisztráció után hozzáférhetsz, anélkül, hogy egy forintot is be kellene fizetned az egyenlegedre. A kockázatmentes jellegéből adódóan ez az egyik legkedvezőbb bónusz. A befizetés előtti bónuszok keretében kaphatsz ingyen egyenleget vagy például ingyenes nyerőgépes pörgetéseket is.

Egy másik, szintén nagyon gyakori regisztrációs bónusz a befizetési bónusz. A befizetési bónuszt már csak akkor kaphatod meg, ha befizetsz az egyenlegedre. Ennek megfelelően értelemszerűen ez már nem egy kockázatmentes bónusz, azonban cserébe az összege nagyságrendekkel nagyobb, mint a befizetés nélküli bónuszok összege. A befizetési bónusz maximális összege akár több mint félmillió forint is lehet, mértéke pedig a 200%-t is elérheti. A 200%-os befizetési bónusz azt jelenti, hogy 10,000 forint befizetése esetén a kaszinó a befizetésedhez további 20,000 forintot ad, így összesen 30,000 forint fog a rendelkezésedre állni a játékhoz.

Az Egyes Bónuszok Előnyei És Hátrányai

Csak te tudod eldönteni, hogy számodra melyik a legjobb bónuszlehetőség, azonban, ha ez nehezedre esne, akkor tudunk néhány tippet adni arról, hogy milyen szempontokat érdemes figyelembe venned. Fontos, hogy azt a bónuszt kell keresned, amely a legtöbb pénzt fogja hozni neked és nem azt, ami például a legizgalmasabbnak tűnik. Sokan már itt elrontják a dolgot. Ha még kezdő vagy, akkor nem biztos, hogy érdemes rögtön igénybe venned egy több százezer forintos befizetési bónuszt, hiszen ehhez sok pénzt kell befizetned az egyenlegedre, ezáltal magas kockázatot vállalsz, miközben még nem is igazán vagy otthon a játékok világában.

Egy profi számára azonban a magas befizetési bónuszok egyértelműen az egyik legjobb választást jelentik, hiszen a bónusz egyenleget felhasználva úgy tudják növelni a tétet és ezáltal a potenciális nyereményeiket, hogy nem kell többet kockáztatniuk a saját pénzükből, erre felhasználhatják a bónuszt is. Persze ettől még a kezdők is igénybe vehetik a befizetési bónuszt, csak célszerű ezt először kisebb összegben megtenni.

Ami a befizetés előtti bónuszokat illeti, mivel ezek kockázatmentes bónuszok, tehát nem kell pénzt kockáztatnod ahhoz, hogy igénybe tudd venni őket, így igazából mindig megéri élni velük, a kérdés csak az, hogy melyekkel és hogyan. Ha a befizetés előtti bónusz ingyenes jutalom egyenleg formájában érkezik, annak az előnye, hogy ezt az egyenleget a kaszinó oldalán elérhető legtöbb játékra felhasználhatod. Hátránya azonban, hogy nem fog segíteni megtalálni a legjobb játékokat. Ezzel szemben az ingyenes pörgetéseket mindig a kaszinó által meghatározott nyerőgépeken tudod felhasználni, így ez a bónusz segít megismerni a legjobb és legnépszerűbb játékokat.

Így Tudod Növelni A Nyerési Esélyeidet, Ha Kezdő Vagy

Ha kezdő vagy, akkor célszerű az óvatosság és a fokozatosság elveit követned. Nem attól lesz valaki jó játékos, ha már rögtön az elején óriási tétekben kezd el játszani. Nincs abban semmi szégyellnivaló, ha félted a pénzed és először csak 5-10 ezer forintot töltesz fel az egyenlegedre, hogy ismerkedj a játékokkal. A profi szerencsejátékosok sem egy nap alatt lettek a játék királyai. Ha ügyes vagy és betartod a fokozatos kockázatvállalás elveit, akkor már akár 2-3 hónap alatt gyakorlott szerencsejátékossá válhatsz, úgy, hogy közben még pénzt is nyerhetsz. Ha túl gyorsan túl nagy kockázatot vállalsz, vagy egyből túl komplex játékokkal kezdesz el játszani, annak általában csúfos bukás a vége.

Fontos, hogy kezdőként legyen türelmed ráérezni a játékokra. Próbálj ki minél több különféle játékot, hogy felfedezd azokat, amelyekhez tehetséged van és amelyekben a legtöbb pénzt tudsz nyerni. Kezdj el csak ezekre a játékokra fókuszálni. Mindig legyél türelmes, higgadt és óvatos. Soha ne akarj folyamatosan nyerni. A profiknak is vannak jó és rossz napjaik. Ismerd fel amikor nem megy a játék és hagyd abba. Majd próbálkozol újra egy másik nap. Ha mindig nyertesként akarsz felállni az asztaltól, azzal csak a veszteségeidet fogod növelni. A jó szerencsejátékosnak nemcsak nyerni, de veszíteni is tudni kell.

Magazin