Fiabilandia Rimini

A Fiabilandia vidámparkot, mely Rimini és Riccone között található, 1966-ban építették. Ez volt Olaszország első vidámparkja, mely később a gyerekek mesevilága lett. A parkban több, mint 30 helyszín található. A legnépszerűbb ezek közül Merlin, a varázsló kastélya, ahol a kis vendégek felfedezhetik a varázshasználók világát bagoly formájú kocsikban.

Nem érdemes kihagyni Peter Pan partját sem, mely a mese legendás szereplőit vonultatja fel. Ismertesd meg a gyerekekkel Sohaország és Hook kapitány legendáját, mely garantált szórakoztatást kínálhat a fiatal lurkók számára.

Fiabilandia Rimini vidámpark

Akik egy picit másfajta kalandra vágynak azoknak ajánlatos az Arany bánya nevű rész, ahol izgalmas utazásban lehet szerencséje a résztvevőknek. Gyorsan száguldó autókkal lehet végigsüvíteni egy olyan bányán, mely tele van dinamit hordókkal, lélegzetelállító ösvényekkel és alagutakkal.

Fiabilandia felnőttek számára is rengeteg szórakoztató lehetőséget kínál, így míg a gyerek szórakozik, addig se kell senkinek se unatkozni, hiszen rengeteg elképesztően tehetséges akrobatákat, kötéltáncosokat és más artistákat figyelhetünk a nap bármely órájában, akik élő show-t tartanak mindenki számára.

Fiabilandia Rimini

Pontos cím és elérhetőség a Riminiben található Fiabilandia vidámparkról.
Tel: 0541/372.064
Fax: 0541/378.662
www.fiabilandia.it
fiabilandia@fiabilandia.it

Via Cardano, 15
47900 Rivazzurra di Rimini

Fiabilandia Rimini kalandpark

Fiabilandia Rimini Jegyárak

Teljes árú jegy: 24 €

Csökkentett (gyermekek 3 éves kortól 130 cm magasságig): 17 €

Csökkentett jegyárú: 65 év felett: 21 €

Csoportok számára (minimum 25 fő): 14 €

Amennyiben egy méternél kisebb és 3 évnél fiatalabb, akkor ingyenes a belépés.

Programok