Cinque Terre olcsó szállás ajánlatok. Cinque Terre falvaiban hol érdemes megszállni? Válasszon Szállást a kínálatunkból.

Miért érdemes szállást foglalni az oldalunkon?

• Folyamatosan bővülő kínálat
• Azonnali visszaigazolás
• Olcsó szállások
• Magyar nyelvű szálloda leírások
• Szállás a legjobb áron
• Számos keresési lehetőség
• Szállodai akciók, kiemelt szállások
• Gyors, egyszerű, ingyenes

Cinque Terre szállodák

Cinque Terre egy gyönyörű tengerparti régió Észak-Olaszországban, amelyet öt kis festői falu alkot: Monterosso al Mare, Vernazza, Corniglia, Manarola és Riomaggiore. Ezen a területen kényelmes és szép szálláshelyek találhatók, amelyek tükrözik a helyi környezet és a tengerparti életstílus varázsát. Itt van néhány népszerű és magasan értékelt szálloda Cinque Terre területén:

Vernazza szállás

A Vernazza faluban található számos bájos kis szálloda, például a Gianni Franzi, La Mala, és a Camere Giuliano. Ezek a szállodák kényelmes elhelyezkedéssel rendelkeznek, és gyakran tengerre néző szobákkal büszkélkednek.

Manarola szállás

A Manarola faluban is vannak szép szálláslehetőségek, például a Ca’ D’Andrean, La Torretta, és a Da Paulin. Ezek a szállodák kényelmes és jól felszerelt szobákat kínálnak.

Monterosso al Mare szállás

A Monterosso faluban található néhány szálloda közé tartozik a Hotel Porto Roca, a Villa Steno, és a Hotel La Colonnina. Ezek a szállodák gyakran medencével és szép tengerre néző teraszokkal rendelkeznek.

Riomaggiore szállás

A Riomaggiore faluban is található néhány szálloda, mint például a Cinqueterre Residence, a Hotel Villa Argentina, és a La Zorza. Ezek a szállodák kényelmes elhelyezkedéssel rendelkeznek a falu központjában.

Corniglia szállás

Cornigliában a szálláshelyek kínálata kisebb, de még mindig találhatók olyan helyek, mint a Affittacamere Le Terrazze, a Il Taragio, és a La Posada. Ezek a szálláshelyek nyugodt környezetben helyezkednek el.

Mindig ajánlott ellenőrizni az aktuális értékeléseket és árakat az olyan utazási weboldalakon, mint például a Booking.com, hogy megbizonyosodjon a szálloda minőségéről és az aktuális ajánlatokról. Az ideális szállás kiválasztásakor érdemes figyelembe venni az igényeit és az utazás céljait, például a tengerparti pihenést vagy a túrázást.

Szállás